Je wil graag je kind inschrijven in een opvanglocatie? Hieronder vind je het stappenplan.

Je hebt een drukke job en je wil je kinderen naar een warme, veilige en stimulerende kinderopvang brengen. Wij bezorgen alle kinderen van 0 tot 12 jaar uit Ham, Leopoldsburg, Tessenderlo, Alken, Borgloon, Heers, Kortessem, Wellen, Tongeren en Riemst een thuis weg van huis, zodat je als ouder met een gerust hart kan gaan werken. In ons netwerk van gezinsopvang en groepsopvang, streeft iedereen elke dag met passie en overtuiging naar kwaliteitsvolle, huiselijke, familiale en pedagogisch verantwoorde opvang.

Felies de Bambi’s en Felies Tessnderlo helpt ouders bij het zoeken naar opvang, maar is er ook om onthaalouders te begeleiden en bruggen te bouwen tussen beide groepen. Onze dienst biedt administratieve, contractuele en financiële ondersteuning en zorgt ervoor dat alle partijen open, eerlijk en respectvol met elkaar omgaan. Want een zorgeloze en speelse omgeving creëren voor al onze kindjes is waar we voor gaan. 

Ben je op zoek naar kinderopvang? Dan kan je terecht bij een gezins- of groepsopvang uit ons netwerk. 

Er is opvang voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen van 0 tot 3 jaar kunnen bij onze begeleiders terecht voor dagopvang, schoolgaande kinderen tot 12 jaar kunnen opgevangen worden buiten de schooluren, tijdens verlofdagen en in vakantieperiodes.
Ook kinderen met bijzondere noden zijn welkom.

  • Felies De Bambi’s: Alken, Borgloon, Heers, Kortessem, Wellen
  • Felies Tongeren: Tongeren, Riemst
 

Op zoek naar opvang?

Opvang reserveren

Je bent reeds langs geweest bij de opvang om je plaatsje te bespreken? Vul dan dit formulier in (zie reservatie formulier) of scan de code.

 

Word jij onze nieuwe medewerker?  kinderbegeleider? vrijwilliger? stagiair? 

Opvang bij een onthaalouder

Opvang bij een onthaalouder (of kinderbegeleider) gaat door in een kleinschalige, familiale en warme huiselijke sfeer. Deze opvang gaat meestal door in de eigen woning. van de kinderbegeleider. Je betaalt volgens je inkomen.

Alleenwerkende onthaalouder

Opvang bij een onthaalouder (of kinderbegeleider) die de opvang in haar/zijn woning organiseert. Er worden maximum 8 kinderen tegelijk opgevangen.

Samenwerkende onthaalouders

Opvang bij onthaalouders (of kinderbegeleiders) die samenwerken. Er worden maximum 18 kinderen tegelijk opgevangen.